Prezentare firma
Servicii
Produse
Clientii nostrii
Cumpara On-line!
Contact
Email Me
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        TRANE - SUA:  Lider in producerea de  echipamente pentru incalzire, ventilatie, aer conditionat si instalatii frigorifice, instalatii aer conditionat ( climatizare ) si frigorifice, chillere, ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, echipamente tip rooftop, dulapuri de climatizare  cu atmosfera si umiditate controlata  ( close control unit )

       CLIMAVENETA - ITALIA: Instalatii aer conditionat ( climatizare ) si frigorifice, chillere, ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, echipamente tip rooftop, dulapuri de climatizare  cu atmosfera si umiditate controlata  ( close control unit )

        SAMSUNG - COREEA  Instalatii aer conditionat ( climatizare ) cu freon ecologic R407C sau R410A, split simplu sau dublu, cu montaj la plafon, la pardoseala sau Ón plafonul fals ( casete de climatizare), inclusiv centrale de climatizare ducttype cu refularea aerului prin tubulatura AL.P., flexibila si grile Twitoplast ABS sau aluminiu eloxat ( anodizat ) montate Ón plafon, echipamente tip VRV, cu ionizare.

         TADIRAN APPLIANCE INDUSTRIES LTD - ISRAEL: Companie cu o traditie de peste 20 de ani in producerea de agregate pentru conditionarea aerului furnizeaza instalatii aer conditionat ( climatizare ) split simplu sau dublu, cu montaj la plafon, la pardoseala sau Ón plafonul fals ( casete de climatizare), inclusiv centrale de climatizare ducttype cu refularea aerului prin tubulatura AL.P., flexibila si grile Twitoplast ABS sau aluminiu eloxat ( anodizat ) montate Ón plafon, toate cu functie dubla de racire-incalzire.

            TEKNOPOINT - ITALIA:  Instalatii aer conditionat ( climatizare ) cu freon ecologic R407C sau R410A split simplu sau dublu, cu montaj la plafon, la pardoseala sau Ón plafonul fals ( casete de climatizare), inclusiv centrale de climatizare ducttype cu refularea aerului prin tubulatura AL.P., flexibila si grile Twitoplast ABS sau aluminiu eloxat ( anodizat ) montate Ón plafon, ventilatoare domestice si industriale orice tip, in-line, centrifugale axiale, anti-ex, anticorozive.

 

            AIRWELL - FRANTA: Instalatii aer conditionat ( climatizare ) cu freon ecologic R407C sau R410A split simplu, dublu, tri, quatro, cu montaj la plafon, la pardoseala sau Ón plafonul fals ( casete de climatizare), inclusiv centrale de climatizare ducttype cu refularea aerului prin tubulatura AL.P., flexibila si grile Twitoplast ABS sau aluminiu eloxat ( anodizat ) montate Ón plafon, grupuri de condensatie.

 

             HENSON: Instalatii aer conditionat ( climatizare ) cu freon R22 sau ecologic R407C, split simplu sau dublu cu montaj la plafon, la pardoseala sau Ón plafonul fals ( casete de climatizare), inclusiv centrale de climatizare ducttype cu refularea aerului prin tubulatura AL.P., flexibila si grile Twitoplast ABS sau aluminiu eloxat ( anodizat ) montate Ón plafon, grupuri de condensatie.

            YORK - USA:  York International cel mai mare producator de echipamente pentru incalzire, ventilatie, aer conditionat  ( climatizare ) si frigorifice, chillere, ventiloconvectoare, echipamente tip rooftop proiecteaza, fabrica si vinde aceste echipamente dispunind de 42 de fabrici in intreaga lume si oferind solutii ce forteaza limitele tehnologiei.

        ATC - BELGIA: Echipamente si accesorii climatizare si ventilatii, grile aluminiu anodizat ( eloxat ), ventilatoare domestice si industriale orice tip, in-line, centrifugale axiale, anti-ex, anticorozive, tubulatura flexibila, accesorii montaj.

        RUCK VENTILATOREN Gmbh- GERMANIA: Echipamente si accesorii ventilatii, ventilatoare domestice si industriale axiale, de tubulatura rotunda si rectangulara, ventilatoare de mare randament, in-line, centrifugale, accesorii montaj.

 

 

         SYSTEMAIR - SUEDIA: Ventilatoare domestice si industriale orice tip, in-line, centrifugale axiale, anti-ex, anticorozive, centrale tratare aer, perdele de aer

 

           FRICO - SUEDIA: Perdele de aer Thermozone pentru orice aplicatii cu sau fara rezistenta electrica sau baterie apa calda

 

           SWEP - SUEDIA: orice tip de schimbator de caldura brazat

 

             PEREG CLIMA - ISRAEL: Echipamente si accesorii climatizare si ventilatii, grile, compresoare, tubulatura flexibila, accesorii montaj, piese schimb, scule si dispozitive montaj si service.

              VORTICE - ITALIA:  Ventilatoare domestice si industriale  in-line, centrifugale, axiale.

              ROSENBERG GERMANIA : Ventilatoare domestice si industriale orice tip, in-line, centrifugale axiale, anti-ex, anticorozive.

              HONEYWELL - GERMANIA : Automatizari, regulatoare, autoatizari instalatii aer conditionat, climatizare, centrele tratare aer.

               DANFOSS - DANEMARCA:  Echipamente frigorifice: controlul frigului şi aerului condiţionat (A/C), compresoare pentru frig comercial, compresoare pentru frigidere şi  congelatoare, termostate pentru electrocasnice, control industrial, acţionări electrice complexe, echipamente pentru controlul turaţiei, motoreductoare, control industrial, vane industriale, controlul presiunii şi al temperaturii.ri şi startere pentru  motoare.

               MHOUSE - ITALIA : Kit automatizari porti culisante, automatizari porti batante si automatizari porti de garaj, usi de garaj.

 

              AERTECHNICA - ITALIA:  Sisteme de aspiratie centralizata praf si lichide pentru locuinte si birouri.

 

               ALP - ITALIA:  Panouri tip sandwich din spuma rigida de poliizocianurat placat cu folie de aluminiu si accesorii necesare fabricarii tubulaturii rectangulare izolate. S.C. TECHNOLOGY S.A.  este distribuitor autorizat ALP beneficiind de tehnologia de realizare a tubulaturii rectangulare pentru ventilatie si aer conditionat cu  un inalt grad de functionalitate.

              GEA - AG: Companie infiintata in 1920 si avand sediul central in Bochum - Germania coordoneaza activitatea a 150 companii din 50 de tari. Divizia de tratare aer furnizeaza solutii complete de climatizare pentru toate mediile care impun crearea confortului uman.

               DAIKIN - JAPONIA: Companie de nivel mondial a carei reputatie se bazeaza pe o experienta de 70 de ani in domeniul fabricarii aparatelor de calitate superioara pentru conditionarea aerului in domeniile industrial, comercial sau casnic, DAIKIN este lider mondial al sistemului VRV INVERTER si VRV Heat Recovery.

             ISOVEL INTERNATIONAL LIMITED:  Traditie de 25 de ani in producerea de echipamente de climatizare destinate spatiilor cu atmosfera controlata (centre de distributie pentru telecomunicatii, centre de comanda a televiziunilor prin cablu, spatii cu calculatoare, laboratoare de metrologie, laboratoare medicale, teatre, etc.)

             FRANCE AIR:  Fondata in anul 1960 furnizeaza echipamente de distributie si climatizare a aerului, precum si o gama completa de accesorii, cu aplicabilitate in industrie, pentru spatii rezidentiale, precum si spatii cu atmosfera controlata.

              HELIOS - AUSTRIA:  Producator mondial de ventilatoare si sisteme de ventilatie cu multiple aplicatii, avand o experienta de 63 de ani, in domeniu.

                                                 ACPProducator de accesorii pentru instalatii de ventilare si climatizare furnizeaza orice gama de anemostate, grile de refulare si absorbtie aer , grile recirculare, clapete reglaj, distribuitoare.

                                                 MADEL - SPANIA:  Important producator de accesorii pentru instalatii de ventilare si climatizare furnizeaza o gama larga de anemostate, grile de refulare si absorbtie aer , grile recirculare, clapete reglaj, distribuitoare.

             AFS:  tubulatura flexibila izolata aluminiu ISOAFS si tubulatura neizolata aluminiu ALUAFS - tehnologie DEC.

 

                                                 Ne face placere sa va informam ca firma noastra are implementat si certificat din anul 2003 sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2001 pentru domeniile : proiectare, executie si service instalatii electrice interioare, climatizare si ventilatii, conform certificatului nr. 463.1 din 15.09.2006 emis de SIMTEX-OC SA.


|Prezentare firma| |Servicii| |Produse| |Clientii nostrii| |Cumpara On-line!| |Contact|